Henritius heti askiin, Karvinen debytoi - tässä tiistain kokoonpano

Teemu Henritius palaa Jokereiden kokoonpanoon yli kymmenen vuoden tauon jälkeen ja Otto Karvinen tekee debyyttinsä punakeltaisissa tiistai-illan ottelussa Imatran Ketterää vastaan. Jokerit pelaa ensimmäisen kotiottelunsa Helsingin jäähallissa yli 26 vuoteen. Luvassa on nostalgian täyttämä ilta!

Mestis-kausi alkoi viime viikolla upealla 3-2-jatkoaikavoitolla Kiekko-Espoosta. Perään tuli kuitenkin lunta tupaan, kun KOOVEE haki pisteet Keravalta luvuin 3-2. Nyt Jokerit saa vastaansa Ketterän, joka oli viime kaudella Mestiksen finaaleissa ja avasi tämän kauden tylyllä 9-3-kotivoitolla Joensuun Kiekko-Pojista.

Jokerit saa hyökkäykseensä kaksi isoa vahvistusta, kun loukkaantumisesta toipunut Otto Karvinen on pelikunnossa ja maanantaina sopimuksen tehnyt Teemu Henritius hyppää suoraan ykkösketjun keskelle. Kokeneiden pelaajien roolia ja tekemistä on tänä iltana erityisen mielenkiintoista seurata.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat edelleen hyökkääjät Emil Kuusla ja Onni Lind. Kokoonpanon ulkopuolelle jäävät hyökkääjä Niclas Tenhovuori sekä puolustajat Tuomas Nissinen, Lauri Toikka ja Jimi Enckell.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30 ja hallin ovet avataan klo 17.30. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivujen kautta.

Fanituotepisteillä on myynnissä uutta upeaa retropaitaa pieni L-koon erä. Lisäksi tänään pelissä myydään sinisiä harjoituskauden game worn -pelipaitoja ja K-juna-t-paitaa. Tervetuloa ostoksille!

Jokereiden kokoonpano:

81 Erkka Seppälä (A) - 45 Teemu Henritius - 2 Emil Oksanen
67 Joona Korhonen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
19 Oskari Kalajanniska - 14 Jesse Liuksiala - 21 Otto Karvinen (A)
94 Väinö Sirkiä - 10 Juuso Fagerström - 9 Mathias Hänninen

11 Valtteri Jeskanen - 50 Atso Lehtinen
77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
3 Kalle Kangas - 62 Jere Vertanen
43 Jerkko Virtala

20 Severi Auvinen (35 Henri Risikko)

Edellinen
Edellinen

Nordiksen ensi-ilta meni nappiin - katso kuvat

Seuraava
Seuraava

Tiedote kausikorttilaisille