Forsblom takaisin kehissä - tässä keskiviikon kokoonpano

Jokerit kohtaa keskiviikon vierasottelussaan Joensuun Kiekko-Pojat. Ottelu pelataan Savonlinnassa Talvisalon jäähallissa, jossa kiekko putoaa jäähän klo 18.30.

Helsinkiläisten vire on jatkunut vahvana, sillä viime viikon kahdesta pelistä tuli yhtä monta voittoa. Perjantaina kaatui KeuPa 6-0 ja perään lauantaina TUTO jatkoajalla 2-1. Jokerit on sarjassa kolmantena, kun runkosarjaa on jäljellä joukkueesta riippuen 4-8 peliä. Tällä viikolla punakeltaiset ovat askissa kolmesti, kun keskiviikon jälkeen perjantaina matkataan Lappeenrantaan Ketterän vieraaksi ja lauantain kotiottelussa Nordiksella vastaan tulee Kiekko-Espoo.

Tämän illan kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia. Viime viikon peleistä sivussa ollut kapteeni Saku Forsblom palaa takalinjoille ja Ville Kolppanen jatkaa maalilla. Myös Väinö Sirkiä on jälleen mukana hyökkäysketjuissa. Onni Lind ja Kalle Kangas sen sijaan ovat U20-joukkueen kokoonpanossa Raumalla Lukkoa vastaan pelattavassa kamppailussa.

JoKP on Mestiksessä kahdeksantena, mutta joukkueella on vielä kahdeksan peliä jäljellä. Kaiken mennessä putkeen paikka kuuden joukossa eli suoraan puolivälierissä on joensuulaisille mahdollinen. Viime peleistä Kiekko-Pojat on ottanut vuoronperään voittoja ja tappioita. Lauantaina viimeisimmässä ottelussa kaatui FPS jatkoajan jälkeen 5-4.

Jokerit ja JoKP ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja molemmilla kerroilla helsinkiläiset ovat ottaneet voiton. Ensimmäinen peli päättyi Helsingissä marraskuussa lukemiin 8-2 ja tammikuussa pelatussa ulkoilmaottelussa voittomaalikilpailun jälkeen 2-1.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30. Suoraa lähetystä voi seurata MTV Katsomon kautta.

Jokereiden kokoonpano:

10 Niko Lahtinen - 22 Alexander Forslund - 51 Leevi Lemberg
19 Oskari Kalajanniska - 16 Teemu Henritius - 42 Olavi Vauhkonen
25 Emil Kuusla - 81 Erkka Seppälä (A) - 21 Otto Karvinen (A)
94 Väinö Sirkiä - 45 Santtu Hakanen - 13 Niclas Tenhovuori
14 Jesse Liuksiala

77 Santeri Haakana - 47 Saku Forsblom (C)
50 Atso Lehtinen - 7 Hannes Häkkilä
2 Jeremi Wehmas - 11 Valtteri Jeskanen

30 Ville Kolppanen (35 Henri Risikko)

Edellinen
Edellinen

Suunniteltu toinen U18-joukkue Viikingit Jääkiekon alle

Seuraava
Seuraava

Adelina valloitti joukkueen ja yleisön sydämet - katso tunnelmavideo